Dell OME Authtentication - Dell OpenManage Essentials - Systems Management - Dell Community
Systems Management Forums

Dell OME Authtentication

Systems Management

Systems Management
Dell Systems Management Solutions: Dell OpenManage, iDRAC, Repository Manager, Microsoft SCCM, Chassis Managment Controller, and more

Dell OME Authtentication

This question has suggested answer(s)

Hello,

I have Dell OME V2.1.0 to check the status of all of our iDrac's.

If I access the web interface from my desktop I am able to log in using my domain credentials, but if I try to log into the web interface from where OME is installed I can't get passed the authentication using the same domain credentials.

I've added into trusted sites, but I must be missing something.  

Is there anything I'm missing?

All Replies
  • Hi,

    Sorry for the delay in response.

    Hope you are talking about OME UI launch and it is asking for credentials whenever you launch from the system where OME is installed.

    It is the settings on internet explorer on the system where OME is installed.

    In Internet Explorer->Settings->Internet Options->Security tab, select the zone you are in with OME (either trusted site or intranet zone) -> click on custom level and go to the user authentication settings.

    Change it to Automatic logon with current username and password.

    I have kept OME in my intranet zone, and following are my settings.

    Let us know if it helps.

    Thanks,

    Arun
    Social Media Support
    #IWork4Dell