Dell MD3000 - Issue with email Alerts - General - Forum - Storage - Dell Community

Dell MD3000 - Issue with email Alerts

Storage

Storage
Gain insight and information on Dell EMC Storage products from engineers, peers and experts in the industry.

Dell MD3000 - Issue with email Alerts

  • Hello,
    I have 3 sites with Dell MD3000 Clusters and I am setting up email alerts, worked fine on the first site once I spotted the antivirus was blocking the email leaving the server so I allowed that
    and its working fine but on the 2nd server I have a different issue.
    When I press send the test I get the below error:

    OPERATING ENVIRONMENT DATA

    Client system name: Server1
    Client OS: Windows 2003

    Application version: 03.35.G6.45
    Storage array management version: 03.35.G6.45
    Storage array name: Unavailable
    Firmware version: Unavailable
    Management class: Unavailable

    **************************************************

    ERROR DATA

    Command sent to RAID controller module in slot: Unavailable
    Host name: Unavailable
    IP address: Unavailable

    Return code: Validation unsuccessful.

    I/O error while creating socket. Email delivery failed.
    Operation when error occurred: Alert validation
    Timestamp: Oct 10, 2011 10:37:02 AM

    STACK DATA

    Validation unsuccessful.

    I/O error while creating socket. Email delivery failed.
    at devmgr.dmv.SMTPTestNotifyThread.performOp(Unknown Source)
    at devmgr.v1035api01.shared.BackgroundTask.run(Unknown Source)


    THREAD DATA

    Thread[Reference Handler,10,system]
    Thread[Finalizer,8,system]
    Thread[Signal Dispatcher,9,system]
    Thread[Java2D Disposer,10,system]
    Thread[TimerQueue,5,system]
    Thread[AWT-Shutdown,5,main]
    Thread[AWT-Windows,6,main]
    Thread[AWT-EventQueue-0,6,main]
    Thread[DestroyJavaVM,5,main]
    Thread[GarbageCollectorThread,6,main]
    Thread[ChangeDetector,6,main]
    Thread[LogMsgThread,6,main]
    Thread[Np_Link_Monitor0,6,main]
    Thread[RecoveryProfile-21,6,main]
    Thread[AEN-22,6,main]
    Thread[Timer-0,6,main]

    Any idea's on the above error?

    Thanks
    James
  • Issue resolved - It was the antivirus again only this time it did not generate an event in the mcafee log to see it blocked the email attempt, I just allowed the javaw.exe and all working fine.