Browse by Tags

Laptop

Laptop
Laptop computer Forums (Audio, General Hardware, Video)
Results for Inspiron 6400, Windows XP
  • Forum Thread: Inspiron 6400/E1505 Does Not Recognize SD Cards; Is the Hardware Working?

    Jan 2, 2010 ============= Well, I may have resolved this problem by a small hardware tweak ! The card reader hardware is delicate, so treat it gently. I am still looking for low level card reader diagnostic software . I noticed that one of the contact fingers (aka pins) in the outside row of the...
  • Forum Reply: Re: Inspiron mini 10 (1010) netbook wireless card questions

    I don't understand, why does my bios have a "Bluetooth" enable or disable function yet I don't seem to have Bluetooth? How does one add Bluetooth? When I went to upgrade things on the Dell page for my netbook it showed under Bluetooth the 1520 Wireless card or at least made it appear...
  • Forum Reply: Re: Delay issue on windows performance and bios performance

    anybody's there that answer my question..!!???
  • Forum Thread: lost password

    problem with my laptop ( dell inspiron 1525 ) about forgetting bios password service tag : < ADMIN NOTE: Service tag removed per privacy policy> please help me my e_mail : < ADMIN NOTE : Email id removed per privacy policy>
  • Forum Thread: Memory upgrade to Inspiron E1505 667MHz vs. 800MHz and 4GB vs 2GB

    Ques 1: Does the 800MHz SDRAM run at 667MHz anyways because the system bus is running at 667MHz and so does it make sense just to get the lower speed? Ques 2 : Has anyone with the T2300 chip set installed 4GB on a E1505/6400 and gotten a noticeable performance boost? (vs. the T5500 which is 64-bit...
  • Forum Thread: Certificate

    When I try connecting to internet through a wireless modom, I get the message "Canot verify certificate".. WHAT does this mean, and how do I fix the problem?
  • Forum Thread: Missing Modem

    Inspiron 6400/E1505 O/S: XP SP2 Lite-On Corporation Conexant RD02-D110 Modem I recently replaced my motherboard which I received from Dell, after which my Lite-On Conexant Modem vanished from my System Bios. It displays no Modem Controller in the System Bios. The Bios CD they sent was A49...
  • Forum Thread: Dell Inspiron 6400 drivers wont install

    Ok , i have recently re-installed windows xp. After it has booted up i have a couple problems. One is that the audio isnt working, and the internet doesnt work. Well ive done some research and have found out that in my device manger there are ones with yellow exclamation points and each driver says its...
  • Forum Thread: XPS L502x hangs during game play

    I have been having problems with my XPS L502x I use to play Saint Rows the Third on my laptop it use to play perfectly but now after a year I restored my factory setting now when ever i install any of my old games they start off perfectly but during the game it hangs a lot kindly help me out.
  • Forum Thread: inspiron 3521 color and brightness problem

    hi to all i have dell inspiron 3521 corei3 with win7 the color and brightness is very dim as compared to hp probook4530s,hp pavlion g6 and a samsung model. i just want to know that the graphic quality of dell is really low or my machine having any problem please help me to figure it out.
  • Forum Thread: HELP::::: My Ispiron6400 will not read exe files

    I deleted a file,, Google search toolbar,,,, After I deleted it, all my files went to ' lnk ' files, I tried reloading ' windows xp ' but the computer will not let me. I've tried EVERYTHING short of using a sledgehammer on it [and that is starting to look gooooood], Would...
  • Forum Reply: Re: BCM2045

    Inspiron 6000, fitted with bluetooth module from Inspiron 6400. Bluetooth ran fine before a recent replacement of HDD. After reinstall, upgraded to XP SP3. Subsequently found that R112482 driver downloaded from Dell site doesn't work - "could not find a compatible bluetooth chip on your system"...
  • Forum Thread: bsod

    Hi, i have a dell inspiron 6400 running Windows Vista . My problem is my screen goes black after windows load. the power button and other system lights shows on but nothing seems to work. I noticed that it was from my display drivers (ATI radeon X1300) so i chose the standard VGA display. With this...