Driver for Location 65535 (Internal High Definition Audio Bus) for vostro 1400 with WinXP

Laptop

Laptop
Laptop computer Forums (Audio, General Hardware, Video)

Driver for Location 65535 (Internal High Definition Audio Bus) for vostro 1400 with WinXP

  • i have vostro 1400 with WinXP(service pac 2 ) installed on it. In Device Manager under other devices there is yellow question mark before 'Modem Device on High Defination Audio Bus'.

    When i click on its properties i found that its driver is not installed. Its location on the machine is 'Location 65535 (Internal High Definition Audio Bus)'.

    I could not find the use of this hardware since my audio is working properly. also i could not find its driver on dell support website.

    I am using internet on network. So i guess it may be modem hardware, but i am not sure.

    Plz help

  • The modem for you system runs off of the same bus as your audio & won't appear until your audio drivers are installed. Sounds like it is your modem device which should be a Conexant HDA D330 MDC. The drivers are available for download from support.dell.com. If downloading those drivers don't fix the issue then post back.

  • Do you have sound on your system?

  • Yes i can listen to music on my machine.

  • hi arkinats. it would be great help if you could provide like to this driver for my machine ie vostro1400 with WinXP(Pack 2).

    Thanks

  • Find it here:

    http://www.support.dell.com

    select your computer type or use your tag and look in the networking options.
  • hi all

    i have searched www.support.dell.com for my machine vostro 1400 with WinXP for driver for component Conexant HDA D330 MDC, in the catagory network. But i could not find any driver for above mention component.Plz Help.

  • Click, read, and download:

    http://support.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=us&l=en&s=gen&deviceid=13468&libid=20&releaseid=R147130&vercnt=1&formatcnt=0&SystemID=VOS_N_1400&servicetag=&os=WW1&osl=en&catid=-1&impid=-1
  • hi . This link does not help. It leads to modem dignostic tool setup which is already installed on my machine. eventhough i have overwrite my software with this software, still there is yellow question mark before modem device on high defination bus audio. Plz help. Can it be for 6in1 card reader?

  • I have Dell inspiran one computer. no Sound in my computer. It shows no audio device.There is a yellow exclamation mark before conexant pebble high definitionsmart audio.Its location on the machine is Location 65535(Internal high definition audio bus)code39.it is missing or corrupted.