Browse by Tags

Desktop

Desktop
Desktop computer Forums (Audio, General Hardware, Video)
Results for no audio, no audio from speakers
View more results: All Community | Desktop | Desktop Audio Forum
  • Forum Thread: XPS GEN 4 SB Audigy 2 No Sound Problems

    Help! I've ran out of ideas on what to troubleshoot next..or how to fix my "no sound problem". My husband installed a new WD Caviar Blue SATA HD on my XPS Gen 4 PC. After sucessfully installing all major components, we ran into a problem with the sound card. After much searching and post...
  • Forum Thread: audio problem ?

    hi, well its a long story but heres what happened. a friend of mines computer needed a reformat and he wanted me to reinstall xp on it. iafter the reinstall i went on dells website and downloaded all the drivers using his service tag. all the drivers installed EXCEPT the audio driver. kept getting error...
  • Forum Thread: Lost Audio -

    I just realized that I have lost all audio. I could use some help trouble shooting the issue. I have a Dimension 9100 w/ a Creative SB Audigy 2 ZS audio card. I run Vista Home Premium w/ SP2. There have been no recent hardware or software additions (or removal) . I run "Creative Diagnostics"...
  • Forum Reply: Re: SIGMATEL STAC 92XX onboard sound and Vista 32/64 Line In issues

    Hi, I've turned on the computer this morning: NO SOUND, red cross on the speaker, sound device not detected. ... Any idea? Thx
  • Forum Thread: 'No Audio Device' on OptiPlex GX270

    Computer Info: OptiPlex GX270 - Windows XP Professional SP3 I have been having issues with the sound on this computer. It was working fine and then just quit. I checked in Device Manager and it showed there was a problem with the 'Other Device: Multimedia Audio Controller'. I tried updating...
  • Forum Thread: Only 2 channels output to amplifier on XPS 8300 using integrated 7.1 audio optical/digital out

    Just purchased an XPS 8300 with integrated 7.1 audio. Very happy with the purchase and it is working very nicely (picture+sound) as a HTPC with my 1080p television through a hdmi cable. However, when I connect the PC via the optical/digital out to my 5.1 amplifier I only get 2 channels. That is, the...
  • Forum Reply: Re: Dimension 8300 - Audigy 2 Sound Problem

    I think so, the problem I have is that the original CD that came with the PC has a big crack in it :-(. I saw the update on the site. Would you know any way of getting hold of these drivers? This is the info on the CD: P/N # J1148 Rev # A00 Win 2K/XP Driver Version: 5.12.01.328 Build...
  • Forum Reply: Re: Multimedia Audio Controller?

    Thanks for the tip. I did as instructed and unfortunately the situation remains the same. No sound/audio whatsoever. I was not asked to reinstall anything. The multimedia audio controller device status says "drievers for this device are not installed." My sound card is a Sound Blaster...
  • Forum Thread: no speakers after windows 8 upgrade

    I got a little board over the weekend, and decieded to upgrade to windows 8. The process was smooth, and after a few hours, I sort of like windows 8...eventhough there is a lot to learn. My only problem is that my speakers now don't work. I updated all the drivers listed here on dell's website...
  • Forum Thread: DELL Studio XPS 435MT has no audio on the back panel

    I just started setting up my computer and noticed I don't have any audio coming from the back panel. I checked and Realtek High Definition is on the computer. Also, I'm running Vista. I downloaded a new driver off of the Dell page and still no audio. I downloaded the driver off of the Realtek...
  • Forum Thread: No Sound after reinstall of XP on Dimension 4600 (integrated sound card)

    I recently replaced a hard drive on a dimension 4600 and reinstalled XP. After the install the Multimedia Device would not work because it could not find the driver. After running windows update and installing a couple drivers that didn't work I was able to find a driver for it. Now it looks fine...
  • Forum Thread: Dimension 4700 no sound with new HDTV

    Hello, I have a old Dimension 4700 with XP that I've been sing to watch videos on my old TV. I recently purchased a new HDTV and can view the video, but cannot hear any audio. I have the video connected via a DVI to HDMI cable. I have been using a single black male connector that splits into...
  • Forum Thread: Multimedia Audio Controller?

    Hi there, I have a Dimension 9100. Everything was perfect with my computer when all of the sudden, there is no sound or audio whatsoever. No skype, youtube, itunes, computer sound effects, nothing at all. It's almost as if I had enabled some master mute. I've tested the speakers and the...
  • Forum Thread: No sound

    Hi all, I'm new to the community so please bear with me if I make mistakes. I have a Dimension E520 running on Windows XP Pro and connected to a Dell 2008FWP monitor. It's a great set up but it has no sound. I have tried upgrading all the drivers, checking cables etc, but nothing I do seems...