No "New Post" Button - New to the Community Forum - New to the Community - Dell Community

No "New Post" Button

New to the Community

New to the Community
Having trouble deciding where to post? Get tips and recommendations here.

No "New Post" Button

This question has been answered by DELL-Robert P

Hello,

I came to the community to post about an actual technical issue, but I'm unable to on the Laptop forum. I am logged in and I do not see the "New Post" button (1st image). However, the button appears on other, but not all, forums (2nd image). I've tried this in Chrome, Firefox, Edge, and IE, and it's the same each time (and I'm logged in each time). Please help, I'd really like to post about my actual issue.

Verified Answer
  • Hi zacq777,

    For the Laptop forum,Click the Audio, General  Hardware link, or Video and it will take you to that forum and you will see the new post button.

    Teddi

    Forum member since 2005

    Ideastorm member since 2007

    #DellWorld2012, #DellWorld2015, #DellEMCWorld 2016,# DellEMCWorld2017
    If my answer was helpful, please click the YES Button. Thank You.



     

     

  • Hi zacq777,

    Thanks for posting.

    Here is a tutorial (which can be found on this page) http://dell.to/2v1Yjr5 that you might find helpful.  Thanks.

All Replies
  • Hi zacq777,

    For the Laptop forum,Click the Audio, General  Hardware link, or Video and it will take you to that forum and you will see the new post button.

    Teddi

    Forum member since 2005

    Ideastorm member since 2007

    #DellWorld2012, #DellWorld2015, #DellEMCWorld 2016,# DellEMCWorld2017
    If my answer was helpful, please click the YES Button. Thank You.



     

     

  • Hi zacq777,

    Thanks for posting.

    Here is a tutorial (which can be found on this page) http://dell.to/2v1Yjr5 that you might find helpful.  Thanks.